OMP Autóház

4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 38.

Telefon: 52/503-510

JOGI ÉS ADATVÉDELMI POLITIKÁNK

A www.isuzutruckdebrecen.hu WWW site hozzáférés feltételei
Ezt a World Wide Web Site-ot (továbbiakban internet oldalak) Magyarországon a magyar törvények szerint bejegyzett OMP Autóház Kft. üzemelteti, székhelyének a cégbejegyzés szerinti címe: 4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 38.

1. Szellemi tulajdon
Az internet oldalakon megjelenő összes anyag az OMP Autóház Kft. szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen anyagokról másolatot készíteni és sokszorosítani, kivéve azoknak az on-line megtekintéshez szükséges mennyiségét. Személyes használatra azonban megengedett teljes internet oldalak kinyomtatása. A fenti általános alapelvek mellett az OMP Autóház Kft. időről időre lehetőséget biztosíthat az internet oldalakról hátterek, képernyőkímélők és egyéb segédprogramok letöltésére. Az ilyen letöltésekre vonatkozóan az OMP Autóház Kft. letöltési feltételei az irányadóak.

2. Az információk megbízhatósága

Az oldalon található információk az OMP Autóház Kft. ügyfeleinek szólnak és nem minden esetben alkalmazhatók jogi szempontból. Az OMP Autóház Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldal tartalma pontos és friss legyen. Az oldalon található anyagok nem számítanak hivatalos állásfoglalásnak, az OMP Autóház Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az oldal használatának következményeiért. Az információk az OMP Autóház Kft. magyarországi ügyfelei részére készültek, más országokban nem feltétlenül helytállóak. Az OMP Autóház Kft. minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy a internet oldalak tartalma pontos és naprakész legyen. Az OMP Autóház Kft. fenntartja a jogot a termékspecifikációk megváltoztatására, előzetes figyelmeztetés nélkül. AZ INTERNET OLDALAKON TALÁLHATÓ ÁLLÍTÁSOKRA JOGI ÉRTELEMBEN SEMMILYEN MÉRTÉKBEN NEM LEHET TÁMASZKODNI. AZ OMP Autóház Kft. A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN KIZÁRJA A FENTIEKRE VONATKOZÓ MINDENNEMŰ FELELŐSSÉGÉT. A fenti általános kizárás mellett az OMP Autóház Kft., a törvény által megengedett legnagyobb mértékben, kizárja a felelősségét, minden az internet oldalak használatából és az internet oldlakhoz történő hozzáférésből eredő felhasználót érő kár tekintetében. (Kivéve a halálesetre vagy személyi sérülésre vonatkozót.)

3. Adatvédelem

Az OMP Autóház Kft. tiszteletben tartja az oldalra látogatók személyiségi jogait. Az OMP Autóház Kft. csak akkor gyűjt személyes információt Önről (mint név, cím, telefon vagy e-mail cím) ("Személyes adatok"), ha Ön azt önszántából adja meg. Amennyiben Ön megadja személyes adatait, azok felhasználásra kerülhetnek marketing célokból, illetve kapcsolatfelvétel céljából. Ha el szeretné távolítani a már megadott adatokat az adatbázisunkból, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a lap alján található e-mail címen vagy telefonszámon! Ennek alapján megtesszük a megfelelő intézkedéseket, hogy eltávolítsuk adatait adatbázisunkból. Az OMP Autóház Kft. minden, az internet oldalakra látogató egyén (továbbiakban felhasználó) személyes jogait tiszteletben tartja. Jelen 3. bekezdés vázolja az OMP Autóház Kft. által begyűjtött és tárolt információkat, valamint azok felhasználását.

3.1. Személyes adatok

Az OMP Autóház Kft. a felhasználókkal kapcsolatban nem gyűjt személyre szóló információkat (azaz név, cím, telefonszám, vagy e-mail cím, "Személyes adatok"), hacsak a felhasználók az adataikat önszántukból meg nem adják. Ha nem szeretné, hogy Személyes adatait rögzítsük, kérjük, ne adja meg azokat. Amennyiben az OMP Autóház Kft. számára megadja Személyes adatait, ezeket az OMP Autóház Kft. jelenleg és a jövőben marketing, piackutatás, értékesítési adatok nyomon követése és kapcsolattartás céljából tárolja

3.2. Automatikusan begyűjtött nem személyre szóló információk

Bizonyos esetekben nem személyre szóló információkat is gyűjthetünk a felhasználókkal kapcsolatban. Ilyen típusú információk lehetnek többek között a használt internetes böngésző típusa, a használt számítógépes operációs rendszer típusa és a website domain neve, ahonnan internet oldalunkra vagy hirdetésünkre lépett.

3.3. A felhasználók merevlemezére automatikusan helyezhető információk

Amikor Ön az internet oldalakat megtekinti, bizonyos információkat tárolhatunk a számítógépén. Ez az információ az egyedi azonosító program, úgynevezett "Cookie", vagy egyéb hasonló fájl formátumát ölti fel, és többféleképpen is segítségünkre lehet. Az egyedi azonosítók például lehetővé teszik, hogy egy website-ot vagy hirdetést a felhasználók érdeklődéséhez és preferenciáihoz igazítsunk. A legtöbb internetes böngésző lehetőséget ad az egyedi azonosító merevlemezről történő törlésére, blokkolására, vagy figyelmeztető üzenet megjelenítésére a tárolása előtt. Ezekről a funkciókról további információt a böngésző leírásában vagy súgójában találhat.

3.4. Kapcsolattartás

Amennyiben Ön Személyes adatait az internet oldalakon megadta, és szeretné, hogy ezeket az információkat nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a 6. pontban található e-mail címen, vagy hívja központi telefonszámunkat. Mindent megteszünk, hogy ezeket az információkat meglévő fájljainkból mielőbb töröljük.

4. Irányadó törvények

Ezt a site-ot a hatályos magyar jogszabályok alapján hoztuk létre és ezek alapján üzemeltetjük. A site-ra vonatkozó vitás kérdések esetén a vonatkozó magyar hatályos jogszabályok rendelkezései irányadók, esetleges peres eljárás esetében a magyar Polgári Perrendtartás szabályai irányadók és a magyar Bíróságok jogosultak eljárni.

5. Árak és dokumentumok

A tartalom a publikáció időpontjában lesz pontos. Kérjük, keresse fel kereskedőjét a modellváltoztatásokkal kapcsolatos információkért. Minden adat az Ön tájékoztatását szolgálja, és nem vállalható felelősség az adatok pontosságáért, hitelességéért. A nyomtatott színek eltérhetnek az eredeti színektől. A bemutatott opcionális felszereltségek, tartozékok felár ellenében megvásárolhatóak. Vásárlás előtt keresse fel kereskedőjét a pontos modellelérhetőségekkel kapcsolatban.

6. Hírlevél kezelés

Hírlevélről bármikor leiratkozhat az ifjorbanandras@ompautohaz.hu címre küldött e-mail-ben! Az OMP Autóház Kft. tehát az Önre vonatkozó információkat jelenleg és a jövőben marketing célból tárolja, beleértve a telemarketinget, piackutatást és az értékesítési adatok nyomon követését.